Χειροποίητα κοσμήματα για ένα ανθρώπινο κόσμο...


παζάρι αλληλεγγύης

Όταν η Αλεξάνδρα από το "A button on the moon" μας μίλησε για το παζάρι αλληλεγγύης, που θα γίνει 11 και 12 Ιούνη στο 5ο νηπιαγωγείο Χολαργού, για την ενίσχυση της Κοινωνικής Κουζίνας "Ο Άλλος Ανθρωπος", δεν σκεφτήκαμε λεπτό. Αμέσως αποφασίσαμε να συμμετέχουμε. Αυτό που μας πήρε περισσότερο χρόνο, ήταν να αποφασίσουμε τι αντικείμενα θα δημιουργήσουμε.

Όσο θα τα βλέπετε ένα προς ένα, σκεφτείτε πώς μπορείτε κι εσείς να συμμετέχετε στο παζάρι αλληλεγγύης. Οτιδήποτε μπορεί να είναι χρήσιμο. Χειροποίητα αντικείμενα κάθε είδους ακόμα και βιβλία, όλα βρίσκουν τη θέση τους στον πάγκο μετατρέποντας την αγάπη για δημιουργία, σε ουσιαστική προσφορά.

Ας τα δούμε από κοντά...

handmade necklaces

Άμμος, χρυσό, λευκό...

χειροποίητα κοσμήματα

και λίγο χρώμα...


Αν σας άρεσε η ιδέα να συμμετέχετε μη διστάσετε, έχετε ακόμα χρόνο. Αν πάλι σας άρεσαν τα κοσμήματα και θέλετε να βοηθήσετε, πηγαίνετε στο 5ο νηπιαγωγείο Χολαργού 11 & 12 Ιούνη και αγοράστε τα. Η βοήθειά σας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, θα είναι πολύτιμη!

Αλεξάνδρα, συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία
 κι ευχαριστούμε για την ευκαιρία, που μας έδωσες να φανούμε χρήσιμες!


Σημείωση: Η ανάρτηση αφιερώνεται στο "Κοινωνία Ώρα Αγάπης" της Αριστέας μας. Γιατί καλύτερα από το να μιλάς για την αγάπη, είναι να την προσφέρεις.


to e-periodiko mas
1 Σχόλια

1 σχόλιο:

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram