Το πέτρινο πεζούλι




Ένα νέο βιβλίο που περιγράφει με ευαισθησία και αγάπη μια αληθινή ιστορία, κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες. Γραμμένο από την κ. Βαρβάρα Παπαθανασίου - Μπότσαρη μας ταξιδεύει σε μια ιστορία ανθρώπινη, τρυφερή αλλά και πολύ διδακτική, δοσμένη με τρόπο που αγγίζει τον κάθε αναγνώστη και είναι χαρά μας να το παρουσιάζουμε.

Λίγα λόγια για το περιεχόμενο...
"Μην περιμένετε την καλή σας τύχη να σας χτυπήσει την πόρτα, εσείς πρέπει να ψάξετε να τη βρείτε! Να παλέψετε, να της δείξετε πως αξίζετε και τότε εκείνη θα είναι στο πλευρό σας. Αν μείνετε άπραγοι και την περιμένετε, αυτή που θα σας χτυπήσει την πόρτα θα είναι η κακή σας η τύχη"... Αυτά είναι τα λόγια της ηρωίδας, τούτης της αληθινής ιστορίας, που θα μας διδάξει πώς μπορούμε να κάνουμε το μαύρο άσπρο και το αγκάθι ρόδο!...


Η συγγραφέας του (Βαρβάρα Παπαθανασίου - Μπότσαρη), αναφέρει: "Φίλοι αναγνώστες, το "Πέτρινο πεζούλι" δεν είναι δημιούργημα της αχαλίνωτης φαντασίας μου, αν πιστέψατε κάτι τέτοιο. Ίσως να με ονομάσουν συγγραφέα αλλά αυτό τον τίτλο δεν τον αξίζω, μια και αυτό το βιβλίο είναι απλώς η εξιστόρηση μιας τραγικής αλήθειας και όποια φανταστική παρέμβαση από μέρους μου, θα ήταν φτηνή και αταίριαστη. Το βιβλίο το αφιερώνω στη μητέρα μου Αναστασία με μεγάλη περηφάνεια που είμαι κόρη της".


ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ:
ΣΙΜΟΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΥΡΟΚΟΡΔΑΤΟΥ 9, ΑΘΗΝΑ. ΤΗΛ. 210 - 3830491 / 210 - 3822553
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram