Για φροντισμένα χέρια!


Από τη στιγμή που είδαμε τις τάσεις της μόδας για τα ρούχα, τις τσάντες και τα μαλλιά, καιρός να φτάσουμε στα ...άκρα!
Τα χρώματα, τα σχέδια, τα σχήματα στα νύχια που προτείνουν οι nail artists για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2014, είναι πολλά, γι' αυτό καλύτερα να τα πάρουμε με τη σειρά.

1. Παστέλ. Όπως και στα ρούχα, έτσι και στα νύχια επικρατούν τα παστέλ χρώματα, όπως το ροζ, το μωβ - μπλε της λεβάντας, το πράσινο της μέντας.
Διάσημοι σχεδιαστές όπως οι Altuzarra, Alexander Wang και Jeremy Laing τα προτιμούν.
 

2. Nude. Η πιο διαχρονική τάση της μόδας που εξασφαλίζει ένα κομψό αποτέλεσμα, που καμμια γυναίκα δεν αφήνει αδιάφορη.

3. Λευκό. Σε ματ ή γυαλιστερή όψη, θα είναι ένα κυρίαρχο χρώμα τη φετινή σεζόν και σίγουρα θα χαρείτε να φτιάξετε σχέδια πάνω του, κάνοντάς το πιο χαρούμενο και νεανικό.


 4. Γαλλικό. Δεν είναι τυχαία από τα αγαπημένα των γυναικών, μόνο που φέτος δεν θα είναι μόνο κλασικό όπως αυτό που προτείνει ο οίκος Joie και το γνωρίζαμε ως τώρα, αλλά και ...ανάποδο ή με υπερβολικά αμυγδαλωτά λευκά νύχια που καταλήγουν σε κόκκινο και γκρι χρώμα όπως της Kate Spade.


5. Λουλούδια. Δεν ήταν δυνατό να περιοριστούν μόνο στα ρούχα. Στολίζουν με παιχνιδιάρικη διάθεση και τα νύχια.



6. Σχέδια. Λεπτές ρίγες όριζόντιες ή κάθετες και πουά, είναι τα χαρακτηριστικά αυτής της τάσης που μπορεί αν σας κάνει κέφι να συνδυαστούν  και μαζί. Δείτε πώς...

7. Πορτοκαλί και κοραλλί, είναι τα χρώματα της Άνοιξης και όπως λένε για το πορτοκαλί το ...μαύρο του καλοκαιριού.

8. Αυτό δε σημαίνει πως έλειψαν από τις πασαρέλες τα μαύρα, τα μεταλλικά αλλά και τα ombre, τα διάφανα με navy blue λεπτομέρειες, τα μπλε και τα pop χρώματα και όπως ήδη θα είδατε, κάθε είδους σχέδια...
Η μόδα της Άνοιξης και του Καλοκαιριού, προσπαθεί να μας κάνει να νιώσουμε πιο ξένοιαστα, γι' αυτό μη διστάσετε να πειραματιστείτε!



to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram