Inzpire για όλους τους blogger...



Για όλους εμάς που έχουμε blog, ο διαδικτυακός αυτός χώρος, είναι κάτι σαν το σπίτι μας. Είναι μέσο έκφρασης, δημιουργίας, επικοινωνίας. Για κάποιους από μας μπορεί να είναι ή να γίνει και ένα μέσο για να βγάλουν χρήματα.

Αν θέλετε να ασχοληθείτε με κάτι τέτοιο, επισκεφθείτε το Inzpire.me. Το inzspire.me είναι ένας διαδικτυακός χώρος όπου τα εμπορικά σήματα μπορούν να συνδεθούν μέσω πολλαπλών καναλιών, τα οποία περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων τα Instagram, Facebook, Youtube, Twitter και blogs. Έτσι (τα εμπορικά σήματα) είναι ευκολότερο να σας ανακαλύψουν και να σας ζητήσουν να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε άρθρα, που θα τους προβάλλουν.Εσείς διατηρείτε την ευχέρεια να αποδεχθείτε ή και να απορρίψετε την πρόταση αλλά και να ορίσετε την αμοιβή σας.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να βρείτε λίγο χρόνο για να περιηγηθείτε στο inspire.me και να ανακαλύψετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Αν λοιπόν σας αρέσει η ιδέα, κάντε κλικ εδώ.
...

For all of us who have a blog, this web site is something like our home. Its a mean of expression, creation and communication. For some of us may be or become a mean to make money.

If you want to occupy whith this, visit the Inzspire.me. It's a web site where brands can connect through multipe channels, which include among others, Instagram, Facebook, Youtube, Twitter and website blogs. So it's much easier to discover you and ask you to create and puplish articles with ... ispritation.

All you need to do is find some time to visit the Inzpire.me and discover opportunities. So if you like the idea, clik here.



to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram