Γυάλες στη φθινοπωρινή διακόσμηση




Το Φθινόπωρο προχωρά με γοργούς ρυθμούς φέρνοντας μια διάθεση ανανέωσης και προσαρμογής στο χώρο μας. Βρήκαμε ιδέες που εύκολα μπορείτε να υλοποιήσετε μόνες σας και σας τις παρουσιάζουμε!
- 1 -

Καθώς τα φύλλα των δέντρων αλλάζουν χρώμα και πέφτουν, τα πλατανόφυλλα αγκάλιασαν τις γυάλες δίνοντας ένα ξεχωριστό χρώμα στο φως που δίνει το κεράκι που ανάβει μέσα τους. Αναλυτικές οδηγίες για την κατασκευή θα βρείτε στο spark and chemistry.

- 2 -

Μια πρωτότυπη και απλή κατασκευή μετατρέπει τις γυάλες σε ένα ευπρόσδεκτο δώρο. Τι ομορφότερο για τη δασκάλα τώρα που ανοίγουν τα σχολεία. Μέσα μπορείτε να βάλετε χειροποίητη μαρμελάδα, γλυκό του κουταλιού, κομπόστα από φρούτα της εποχής ακόμα και χειροποίητα σοκολατάκια. Αναλυτικές οδηγίες για την κατασκευή μας δίνει το infarrantly creative.

- 3 -

Και μια που άνοιξαν τα σχολεία, με τη βοήθεια του mason jar crafts love μετατρέψτε τις γυάλες σε μολυβοθήκες. Πατώντας στο όνομα του site, θα βρείτε οδηγίες.

- 4 -

Σας άρεσαν οι γυάλες με τα πλατανόφυλλα αλλά δεν μπορείτε να βρείτε; Δεν πειράζει, ζωγραφίστε τα. Πώς; Πατήστε εδώ και θα μάθετε!

- 5 -

Σαν πυγολαμπίδες που κλείστηκαν στη γυάλα μοιάζουν τα μικροσκοπικά φωτάκια και δείχνουν υπέροχα. Φτάξτε τα με τις οδηγίες του Lil' Blue Boo.

- 6 -

Τα επιπλέοντα κεράκια που τόσο σας άρεσαν σε προηγούμενη ανάρτησή μας, μπήκαν αυτή τη φορά στο ποτήρι... Αυτή την υπέροχη κατασκευή με οδηγίες για να τη φτιάξετε βρήκαμε στο The Family CEO


- 7 - 

Οι γυάλες εδώ, ντύθηκαν στα φθινοπωρινά τους για να φιλοξενήσουν τα ηλιοτρόπια. αναλυτικές οδηγίες από το Crafting in the Rain

- 8 -

Εδώ πάλι, βάφτηκαν φόρεσαν γιορτινά, για να φιλοξενήσουν στάχυα! Αν σας αρέσει αυτή η κατασκευή οδηγίες θα βρείτε στο Oh My! Creative


- 9 -

Χαρούμενα χρώμα και vintage διάθεση στις υπέροχες αυτές γυάλες που γίνονται εύκολα! Δείτε πώς, στο Jo-Ann


- 10 -

Μικρές αποξηραμένες κολοκύθες, καλαμπόκι ή βελανίδια συνθέτουν ένα υπέροχο σκηνικό με τα λευκά κεράκια φυλαγμένα με αρμονία μέσα στις γυάλες. Μάθετε περισσότερα στο Live Laugh Rowe

- 11 - 

Η πασίγνωστη πλέον και τόσο αγαπημένη chalk paint έρχεται να δώσει μορφή μαυροπίνακα στην πρωτότυπη αυτή μολυβοθήκη που θα αγαπήσουν όλοι! Τη βρήκαμε στο day2day SuperMom.

Περισσότερες ιδέες θα βρείτε εδώ


Happy crafting!!!
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram