Φεστιβάλ retro στην Αθήνα!



Το Athens Retro Festival ανοίγει τις πύλες του τις επόμενες μέρες, για να υποδεχθεί όσους θέλουν να μάθουν, αλλά και όσους θέλουν να θυμηθούν τις δεκαετίες 50, 60, 70 και 80.
Πρόκειται για μια μοναδική διαδραστική έκθεση, που θα γοητεύσει μικρούς και μεγάλους επισκέπτες, αφού θα δώσει την ευκαιρία να ζήσουν για λίγο στο παρελθόν.

Ένας ολόκληρος κόσμος θα αναβιώσει μέσα σ' αυτό το φεστιβάλ. Κομμωτήρια, κουρεία, παλιά συλλεκτικά οχήματα, μαγαζιά, κοστούμια μιας άλλης εποχής, θα περιμένουν όσους θέλουν να ταξιδέψουν στο παρελθόν και να δουν εικόνες αλλοτινές που δεν υπάρχουν πια.


Πώς ήταν τα πρώτα ηλεκτρονικά παιχνίδια; Πώς ήταν το πρώτο αλογάκι του ΜΙΝΙΟΝ; Τα αυτοκίνητα, τα ρούχα, το ραδιόφωνο, η τηλεόραση;
Συλλέκτες θα βρίσκονται εκεί, για να σας ξεναγήσουν και να σας δώσουν τη δυνατότητα να τα δείτε από κοντά, να τα αγγίξετε, να ζήσετε για λίγο μαζί τους!

Σας περιμένει ακόμα, πολύ μουσική, χορός, φαγητό και ποτό, αντιπροσωπευτικά των περασμένων δεκαετιών, έτσι ώστε να έχετε μια ολοκληρωμένη εικόνα. Ακόμη, η Ελληνική Ομοσπονδία Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου θα είναι εκεί με συλλεκτικά οχήματα, μοντέλα με ρούχα της εποχής, ενώ η σχολή κομμωτικής Vang θα κάνει δωρεάν ρετρό χτενίσματα. Πολλές είναι οι εκπλήξεις που θα πλαισιώσουν το φεστιβάλ κάνοντάς το, μια μοναδική εμπειρία για όλους. Οι μικρότεροι θα μάθουν, οι μεγαλύτεροι θα θυμηθούν και όλοι θα περάσουν αξέχαστες στιγμές, βγαλμένες θαρρείς από τη μηχανή του χρόνου!


Όσοι θέλετε να κάνετε αυτό το ταξίδι στο χρόνο, η έκθεση θα είναι ανοιχτή από τις 29 Ιουλίου ως τις 31 Ιουλίου 2016, από τις 5:00 μ.μ. ως τις 2:00 π.μ., στο Παλαιό Αμαξοστάσιο Ο.Σ.Υ., Πειραιώς & Ερμού, απέναντι από το Τεχνόπολις.

Η είσοδος είναι 2 €, ενώ για ανέργους, πολύτεκνους, ΑΜΕΑ και παιδιά ηλικίας ως 3 χρόνων, η είσοδος είναι δωρεάν.
Αν ανήκετε σε κάποια από τις ειδικές κατηγορίες, μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας τα κατάλληλα δικαιολογητικά. Να σημειώσουμε πως μέρος των εσόδων, θα διατεθεί σε κοινωφελές ίδρυμα.


Σας προτείνουμε να μην τη χάσετε!

to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram