Αυγά στους τόνους του χρυσού...


πασχαλινή-διακόσμηση

Παραδοσιακά τα αυγά της Λαμπρής είναι πάντα κόκκινα. Αυτά που σας προτείνω, είναι μια κατασκευής της τελευταίας στιγμής, που γίνεται γρήγορα και δίνει μια άλλη νότα έξω από τα συνηθισμένα, τόσο στο σπίτι, όσο και στο γιορτινό τραπέζι αφού μπορείτε να τοποθετήσετε ένα αυγουλάκι στη θέση του κάθε καλεσμένου σας...

χειροποίητα χρυσά αυγά


Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Φτιάξτε με πηλό που στεγνώνει στον αέρα μερικά αυγά, σε διάφορα μεγέθη. Έτσι κι αλλιώς τα χειροποίητα ποτέ δεν μπορεί να είναι ακριβώς ίδια, αυτή είναι και η ομορφιά τους, άλλωστε.

Αυγά με χρυσές λεπτομέρειες

Στη συνέχεια βάψτε κάποια με χρυσή μπογιά και σε άλλα σχεδιάστε χαριτωμένες βούλες ή ακανόνιστε γραμμές.



Αν τα χρησιμοποιήσετε για το τραπέζι της Ανάστασης θα χρειαστείτε καρτελάκια (τα γνωστά cart visit), θερμοκόλλα και ένα χρυσό μαρκαδόρο. Κολλήστε το αυγό στην άκρη της καρτούλας, γράψτε το όνομα του καλεσμένου σας και είναι έτοιμα να τοποθετηθούν στο τραπέζι!

πασχαλινή diy διακόσμηση

Αν πάλι τα θέλετε μόνο για διακόσμηση, τότε δεν έχετε παρά να αφήσετε τη φαντασία σας να σας οδηγήσει. Εγώ απλά τα έβαλα σε διάφανα μπωλ...

Περιμένω όπως πάντα τις εντυπώσεις σας






Marina
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram