Αντιγηραντική μάσκα προσώπου, με ταχίνι.


to e-periodiko mas

Τις ευεργετικές ιδιότητες που δίνει το ταχίνι στον οργανισμό, τις αναλύσαμε σε προηγούμενη ανάρτηση. Σήμερα, μια σπιτική θρεπτική - αντιρυτιδική μάσκα προσώπου, έρχεται να προσθέσει μια ακόμα πολύτιμη χρήση, αφού τα συστατικά της μπορούν να περιποιηθούν και το δέρμα μας.
Με τη μάσκα αυτή, το δέρμα παίρνει όλα τα αντιοξειδωτικά και αντιγηραντικά συστατικά, που χρειάζεται ενώ αποκτά και μια ήπια αντηλιακή προστασία.

Υλικά που χρειαζόμαστε
1 κουταλάκι φρέσκο δεντρολίβανο
1 κουταλάκι ταχίνι
1 κουταλάκι ελαιόλαδο

Σ' ένα γουδί ανακατεύουμε το δεντρολίβανο με το ελαιόλαδο. Πρέπει να δουλευτεί καλά και να γίνει ένας ομοιόμορφος πολτός.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το ταχίνι και ανακατεύουμε καλά για να ενωθούν όλα τα υλικά.

Απλώνουμε το μείγμα το πρόσωπο και το λαιμό, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Το αφήνουμε για είκοσι λεπτά και το αφαιρούμε με δροσερό νερό.
Τα τονωτικά συστατικά του δεντρολίβανου και του ταχινιού θα αυξήσουν την κυκλοφορία του αίματος και θα οξυγονώσουν την επιδερμίδα. Παράλληλα το ελαιόλαδο θα δώσει τις αντιγηραντικές του ιδιότητες, άμεσα.

Σημείωση: Κάθε φορά που εφαρμόζουμε μάσκα στο πρόσωπό μας, πρέπει να είναι καλά καθαρισμένο για να μπορεί να δεχθεί τις ευεργετικές ιδιότητες των συστατικών της.

Πηγή πληροφοριών: Σκέψη-Τροφή-Κίνηση
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram