Βραδιά υψηλής αισθητικής με 1 ευρώ!



Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ, με μια σειρά δράσεων πολιτισμού και τέχνης έρχονται πιο κοντά στην κοινωνία. Η επίσημη πρώτη πραγματοποιήθηκε στις 23 Οκτωβρίου στο Θέατρο Badminton και η επόμενη εμφάνιση θα είναι την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, στις 8:30 το βράδυ.

Το εισιτήριο συνεχίζει να είναι συμβολικό στην τιμή του ενός ευρώ και οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα μουσικοχορευτικό ταξίδι στην ιστορία του τάνγκο, μέσα από έργα του Άστορ Πιατσόλα καθώς και κάποια από τα ωραιότερα τραγούδια τάνγκο όλων των εποχών.

Με τον Χρήστο Ζερμπίνο σολίστ στο ακορντεόν, τη Ναταλία Πετσάλις και την Κλεονίκη Δεμίρη, το Λουκά Πανουργιά στο τραγούδι και τη Χορωδία της ΕΡΤ, τα Μουσικά Σύνολα υπόσχονται μια ακόμα βραδιά υψηλής αισθητικής αξίας.

Μαζί τους εμφανίζονται τα χορευτικά ζευγάρια Luis και Elena Mestre, Ariel Perez και Μαργαρίτα Πλέσσα και Gabriel Marino και Paola Tacchetti. Την ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και τη Χορωδία της ΕΡΤ, διευθύνει ο Ανδρέας Πυλαρινός.

Για πληροφορίες εισιτηρίων επικοινωνήστε με το ταμείο του θεάτρου Badminton στο 2106840600.




to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram