Ένα "βραβείο" για βραβείο!



Πριν δύο περίπου μήνες έλαβα μέρος στον πρώτο διαγωνισμό "Άλλαξέ το", της καλή μου φίλης Αριστέας που μας προέτρεπε μέσα από το "η ζωή είναι ωραία", να πάρουμε καθημερινά αντικείμενα και να τους αλλάξουμε μορφή και χρήση.

Είχα την τύχη, να κερδίσω την πρώτη θέση στην προτίμηση όσων ψήφισαν τις δημιουργίες των συμμετεχόντων και το βραβείο μου ήταν χειροποίητες δημιουργίες της Αριστέας, με την τεχνική του decoupage. Και λέω τύχη, γιατί μόνο τύχη είναι να λαβαίνει κανείς ένα δώρο από τα χεράκια της. Θα το μοιραζόμουν πολύ νωρίτερα μαζί σας, αλλά τα γεγονότα του καλοκαιριού στην πατρίδα μας, δεν άφησαν μυαλό και διάθεση...

Αν θελήσετε να δείτε την "αλλαγή" που κέρδισε την πρώτη θέση, πατήστε εδώ.

Αν πάλι τη έχετε ήδη δει, καιρός να σας δείξω το βραβείο μου, "βήμα - βήμα".

toperiodikomas.blogspot.gr

Αυτό το πακέτο έλαβα από την Αριστέα, που μέσα είχε τα πανέμορφα αντικείμενα της πρώτης φωτογραφίας. Δείτε τα από κοντά...

Αυτά τα υπέροχα μπουκάλια, ήρθαν μαζί με το ξύλινο καφασάκι τους, που κι αυτό είχε περάσει από τα χεράκια της...

Τα συνόδευε ένα μικρό κομψό κουτάκι με χειροποίητο μοτίφ στην επιφάνειά του και μέσα, ένα υπέροχο σαπουνάκι με decoupage.



Παρόλο που τα πράγματα στον πολιτικό και κοινωνικό στίβο, δεν αποκαταστάθηκαν, εμείς σε πείσμα γεγονότων και καιρών, προσπαθούμε να διατηρήσουμε τους ρυθμούς μας στο "περιοδικό μας" και έτσι μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω το βραβείο μου και να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Αριστέα, που το φιλοτέχνησε!

Να είσαι πάντα καλά, αγαπημένη φίλη!

Για όσους δεν πρόλαβαν το "Άλλαξέ το" #1, υπάρχει το "Άλλαξέ το" #2, που θα δέχεται συμμετοχές ως τις 24 Σεπτέμβρη. Λεπτομέρειες, εδώ.




to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram