Όταν η ζωή, γίνεται μυθιστόρημα...



Αγαπάμε πολύ τα βιβλία, αλλά και τους νέους συγγραφείς. Για το λόγο αυτό, σήμερα παρουσιάζουμε το βιβλίο μιας νέας συγγραφέως που παρά το νεαρό της ηλικίας της και τη μεγάλη οικογένεια, που έχει ήδη δημιουργήσει, ασχολείται μ' αυτό που την κάνει ευτυχισμένη, τη συγγραφή.

Λίγα λόγια για το βιβλίο...
Για κάποιους, αυτή είναι απλά μια ιστορία που αφηγείται ένα γέροντας, προκειμένου να μην αφήσει τον εαυτό του να ξεχάσει, ποιος πραγματικά είναι.
Για κάποιους άλλους όμως, είναι ολάκερη η ζωή ενός ανθρώπου που κάποτε γνώρισαν.
Γερμανική κατοχή, ξενιτιά, εμφύλιος πόλεμος, χούντα, είναι μόνο λίγα από τα οποία βίωσε, άλλα ως παιδί και άλλα ως χωροφύλακας και μέλος του εθνικού στρατού.
Βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα και μαρτυρίες, δεν παύει όμως να παραμένει ένα μυθιστόρημα...

Πρόκειται για την πρώτη συγγραφική δουλειά της Ζανέτας Κουτσάκη, η οποία γεννήθηκε το 1985 και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η Ζανέτα ασχολείται με την συγγραφή από πολύ μικρή ηλικία. Διακρίθηκε μάλιστα σε διάφορους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς από την εποχή που ήταν μαθήτρια του δημοτικού σχολείου, ακόμα.
Σήμερα είναι παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων αγοριών, χωρίς όμως να σταματά να ασχολείται με αυτό που τόσο πολύ αγαπά, το γράψιμο!

Το βιβλίο της κυκλοφορεί από τις εκδόσεις bookstars κι εμείς ευχόμαστε κάθε επιτυχία!...
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram