Όταν τα μολύβια δε γράφουν...



Τρεις κατασκευές από μολύβια, πρωτότυπες και εύκολες σας έχουμε σήμερα. Αν μάλιστα επιλέξετε να τις κάνετε και τις τρεις, θα έχετε ένα ολοκληρωμένο σετ για το γραφείο σας.

Ας δούμε τα υλικά που χρειάζονται:

Μολύβια

1 σετ ρολόι (μηχανισμός)

1 παλιά κορνίζα

1 μπουκάλι από νερό

ξυλόκολλα

Μικρό πριόνι ξύλου


Θα φτιάξουμε πρώτα την κορνίζα:

Παίρνετε την παλιά γδαρμένη κορνίζα και κολλάτε πάνω της τα μολύβια με την ξυλόκολλα όπως στη φωτογραφία. Αφήστε τα να κολλήσουν καλά, για μια ολόκληρη νύχτα.

Θα χρειαστείτε γύρω στα 27 με 30 μολύβια, ανάλογα με το μέγεθος της κορνίζας που εσείς θα επιλέξετε.


Σειρά έχει η μολυβοθήκη.

Χρησιμοποιήστε ένα άδειο μπουκάλι νερού, 28 ξυσμένα μολύβια και την ξυλόκολλα. Οι επόμενες φωτογραφίες, σας δείχνουν με λεπτομέρειες τον τρόπο.


Τώρα, το ρολόι.

Μετρήστε πρώτα το μέγεθος της τρύπας που χρειάζεται να ανοιχτεί για να τοποθετηθούν οι δείκτες του ρολογιού. Στη συνέχεια κολλήστε τα μολύβια μεταξύ τους με την ξυλόκολλα. Αφού κολλήσουν καλά, κολλήστε και το ρολόι πάνω στην κατασκευή σας. Ένα μολύβι κομμένο λοξά και κολλημένο στη βάση του ρολογιού, θα χρησιμεύσει σαν στήριξη... Σ' αυτή την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν 22 μολύβια.

Δείτε τις φωτογραφίες

Να, το ρολόι έτοιμο!


Η δική μας πρόταση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μολύβια διαφορετικού χρώματος κάνοντας τις κατασκευές πιο χαρούμενες και κατάλληλες και για παιδικό γραφείο.


πηγή: brit.co
μετάφραση - προσαρμογή κειμένου: to e-periodiko mas
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram