Μαύρο τσάι, για το σπίτι!...


Γνωρίστε τις καθαριστικές του ιδιότητες!


Το μαύρο τσάι αποτελεί ένα αναζωογονητικό ρόφημα. Σίγουρα όμως δεν θα σκεφτόσασταν ποτέ πως έχει και χρήσεις ...καθαριστικού σπιτιού! Κι όμως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για το σπίτι, ειδικά αν έχετε ξύλινα πατώματα.

Καθαρίστε τα με μαύρο τσάι και καλύψτε μ' αυτό τον τρόπο και τις γραντζουνιές, που μπορεί να υπάρχουν! Όλοι ξέρουμε πως όσο λιγότερα χημικά χρησιμοποιούμε, τόσο καλύτερα είναι για την υγεία μας, γι' αυτό πάρτε δύο λίτρα νερό βραστό και βάλτε μέσα οκτώ σακουλάκια (μερίδες) μαύρου τσαγιού για 15 λεπτά. Πιέστε τα φακελάκια έτσι ώστε να βγάλουν όλες τις ουσίες του τσαγιού και να στραγγίξουν και στη συνέχεια αφήστε το νερό να φτάσει σε θερμοκρασία δωματίου.

Με ένα πανί περάστε το ξύλινο πάτωμά σας (το οποίο θα έχετε καθαρίσει από σκόνη και σκουπίδια) και θα καλύψετε μ' αυτόν τον τρόπο όλες τις γραντζουνιές που υπάρχουν. Παράλληλα το τσάι επειδή περιέχει πολυφαινολικές ενώσεις, θα εμποδίσει την ανάπτυξη μικροβίων.

Γνωρίζουμε πως το μαύρο τσάι κάνει θαύματα στο δέρμα, αυτό που δεν γνωρίζαμε είναι πως μπορεί να κάνει θαύματα και στα τζάμια! Γι' αυτό την επόμενη φορά που θα ετοιμάσετε τσάι για να πιείτε, φτιάξτε ένα φλυτζάνι παραπάνω και ρίξτε το σ' ένα μπουκάλι ψεκασμού.

Θα έχετε έτσι, ένα δυνατό καθαριστικό τζαμιών χωρίς χημικά και με μηδέν κόστος, που θα τα κάνει αόρατα!...


πηγή:lifehacker.com
Μετάφραση - κείμενο: to e-periodiko mas





to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram