Η μόδα του Φθινοπώρου και του Χειμώνα 2014 - 2015


Το Φθινόπωρο κάνει αλλού δειλά κι αλλού πιο έντονα την εμφάνισή του και φυσικό είναι να μας παρασύρει σε μια διάθεση ανανέωσης και προετοιμασίας για το Χειμώνα. Έτσι οι σχεδιαστές, μας προτείνουν ρούχα για το Φθινόπωρο του 2014 και το Χειμώνα του 2015. 

Ρούχα για όλα τα γούστα αφού στις εβδομάδες μόδας είδαμε τα μακριά και άνετα παλτά της Sonia Rykiel καθώς και τα ογκώδη σακάκια από γούνα, τα ζιβάγκο πουλόβερ και τα ρομαντικά λουλουδάτα σχέδια της Nina Ricci (κυρίως στα βραδινά), τις πολυτελείς μπλούζες και τις φούστες ως το γόνατο του Givenchy, τα δερμάτινα παντελόνια και τις φυλετικές επιρροές στα ρούχα του οίκου Balmain, αλλά και την ευέλικτη και πρακτική διάθεση της Stella McCartney με τα κεντημένα πουλόβερ, τα στενά και με αναβολέα παντελόνια από μαλακό ύφασμα και τα ανδροειδή παπούτσια που στόχο έχουν την άνεση. 
Ο οίκος Chanel χωρίς να ξεφεύγει από το ύφος που λάνσαρε και για την Άνοιξη που μας πέρασε, προσθέτει εντυπωσιακές μπότες και μακριά άνετα παλτά στο ήδη θηλυκό στυλ  αποδεικνύοντας πως η κομψότητα βρίσκεται παντού, ακόμα και όταν οι γυναίκες κάνουν τα ψώνια τους στο supermarket
Ο οίκος Saint Laurent επιμένει να αγαπά τα κοντά φορεματάκια με τα οπάκ καλσόν και τις μπότες μέχρι το γόνατο, συμπληρώνοντας τα σύνολα με χοντρά πλεκτά παλτό, αλλά και κάπες. 

 Πάρτε μια γεύση...















Τα χρώματα που κυριαρχούν εκτός από το κλασσικό μαύρο, είναι το κοραλί, όλες οι αποχρώσεις του μπεζ, το χρώμα της μουστάρδας, το ροζ, το σκούρο πορτοκαλί, το κίτρινο, το μπλε του κοβάλτιου, το γκρι και το μωβ. 




Οι φόρμες είναι άλλοτε τραπέζιες (Trapeze Shapes), άλλοτε με τον ένα ώμο έξω, ενώ τα πλεκτά, ντύνουν από την κορφή ως τα νύχια, όπως και τα animal print, συναγωνιζόμενα τις ρίγες, που τόσο κάθετες όσο και οριζόντιες βρίσκονται ακόμα και σε παντελόνια. Η μέση άλλοτε τονισμένη και άλλοτε χαλαρή, πλαισιώνεται και από βολάν τις περισσότερες φορές σε πολλές βαθμίδες. Το βελούδο συνεχίζει να κάνει αισθητή την παρουσία του, ενώ οι ασύμμετρες φούστες δηλώνουν κι εκείνες ένα ηχηρό παρόν. Φυσικά δε λείπει όπως είδατε και το ανδρόγυνο στυλ που προσθέτει θηλυκότητα, παρά αφαιρεί!









πληροφορίες: fashion.theoslotimes.com 
beautifullyfierce.blogspot.gr, vouge.uk
κείμενο: to e-periodiko mas





to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram