Το φεστιβάλ Φωτομετρία 2014, ξεκίνησε από τα Ιωάννινα



Τα Ιωάννινα φιλοξενούν την αρχή του 6ου Φεστιβάλ Φωτομετρία, από τις 4 Ιουνίου 2014, με θέμα Reflection/Αντανάκλαση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει πληθώρα εκθέσεων φωτογραφίας, αλλά και παράλληλων εκδηλώσεων μέχρι και τις 15 Ιουνίου.
Οι εκθέσεις φωτογραφίας θα φιλοξενηθούν στη Δημκοτική Πινακοθήκη, στα παλιά σφαγεία, στη Ζωσιμαία Παιδαγωγική Ακαδημία, στο Ιτς Καλέ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, στη γκαλερί Τεχνοχώρος, στο Φωτογραφείο Κωστής Μουσελίμης και το Θυμωμένο Πορτραίτο.

Το φεστιβάλ θα περάσει επτά ελληνικές πόλεις και τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες, μέχρι να ολοκληρώσει το ταξίδι του, που θα διαρκέσει από τον Ιούνιο εως το Νοέμβριο του 2014.

Το αναλυτικό πρόγραμμα, είναι ως εξής:
1. Ιωάννινα (4-15 Ιουνίου 2014) - 8 εκθέσεις φωτογραφίας, προβολές ταινιών μικρού μήκους, video art, σεμινάρια, διαλέξεις.
2. Ηράκλειο (Ιούνιος 2014), Πύλη Βιτούρι - έκθεση του διαγωνιστικού τμήματος από τον πανελλήνιο διαγωνισμό.
3. Χανιά (Ιούλιος 2014), Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης Ελαιουργείον - έκθεση του διαγωνιστικού τμήματος από τον πανελλήνιο διαγωνισμό.
4. Πάρος (Αύγουστος 2014), Ξενοδοχείο Αργοναύτης - έκθεση του διαγωνιστικού τμήματος από τον πανελλήνιο διαγωνισμό.
5. Αθήνα (Σεπτέμβριος 2014), Athens House of Photography – έκθεση του διαγωνιστικού τμήματος από τον πανελλήνιο διαγωνισμό.
6. Πρέβεζα (Οκτώβριος 2014), Οικία Αθανασιάδη - έκθεση του διαγωνιστικού τμήματος από τον πανελλήνιο διαγωνισμό.
7. Θεσσαλονίκη (Νοέμβριος 2014), Coo bar - έκθεση του διαγωνιστικού τμήματος από τον πανελλήνιο διαγωνισμό.
Οι ευρωπαϊκές πόλεις που θα ταξιδέψει είναι:
Senigallia (Ιταλία), Ηumlebæk (Δανία), Bourgas (Βουλγαρία), Leszno (Πολωνία).

πηγή: photometria.gr
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram