Το βάζο, ...αλλιώς!



Αυτό το υπέροχο βάζο, δεν αγοράστηκε σ' αυτή τη μορφή. Δημιουργήθηκε από τα χεράκια μιας δημιουργικής κυρίας και εδώ σας έχουμε τον τρόπο για να το κάνετε κι εσείς.

Τα υλικά που χρειάζεστε εκτός από ένα διάφανο βάζο, είναι:

* Μπογιά σε διάφορα χρώματα (μπορείτε πάντα να επιλέξετε και μόνο ένα)

* Οδοντογλυφίδες ή καλαμάκια από σουβλάκι

Ξεκινήστε καθαρίζοντας και στεγνώνοντας πολύ καλά το βάζο. Στη συνέχεια βουτήξτε το καλαμάκι μέσα στο χρώμα και αφήστε βουλίτσες στην επιφάνεια του βάζου, προσέχοντας να είναι πιο αραιές στο πάνω μέρος και πιο πυκνές όσο προχωράτε προς τα κάτω. Επαναλάβετε το ίδιο με κάθε διαφορετικό χρώμα, αν χρησιμοποιήσετε περισσότερα και θέλετε να δώσετε την όψη κομφετί στη δημιουργία σας. Για κάθε χρώμα φυσικά θα χρησιμοποιήσετε καινούργιο καλαμάκι.

Αφήστε να στεγνώσει καλά κι αυτό ήταν όλο!!!

Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα είδη μπογιάς. Εμείς προτείνουμε λαδομπογιά ή ρεπουλίνη νερού που έχει γυαλάδα από μόνη της. Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσετε ακρυλική, περάστε το βάζο όταν στεγνώσει με ένα διάφανο σπρέυ λούστρου, για να δώσει τη γυαλάδα που θέλετε.

Καλή επιτυχία!!!




πηγή: goodhousekeeping.com
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram