Οι καρφίτσες της γιαγιάς!...



Θέλετε να ανανεώσετε το δωμάτιό σας, το χώρο της γκαρνταρόμπας σας; Οι καρφίτσες της γιαγιάς, θα σας δώσουν τον τρόπο με ένα ξεχωριστό σετ κάδρων!...

Ας δούμε πώς…

Διαλέξτε τις καρφίτσες που θέλετε να «αξιοποιήσετε». Ανάλογα με τον αριθμό τους, διαλέξτε και τις κορνίζες, οι οποίες δεν είναι απαραίτητο να είναι ίδιες μεταξύ τους, όπως αυτές του παραδείγματος που έχουμε για σας. 


Αυτό που χρειάζεστε τώρα, αφού αφαιρέσετε το τζάμι που δεν σας χρειάζεται, είναι ένα ύφασμα για να «ντύσετε» τη βάση της κορνίζας, το οποίο θα αποτελέσει και το υλικό πάνω στο οποίο θα τις καρφιτσώσετε και δύο κομμάτια χάρτινης πετσέτας (τα γνωστά μας σουήφερ) έτσι ώστε να έχετε λίγο όγκο και να μπορέσετε να τις τοποθετήσετε πιο εύκολα. 


Στη συνέχεια, κολλήστε στο πίσω μέρος της βάσης το ύφασμα και τοποθετήστε το πάνω στην κορνίζα. Τοποθετήστε στο κέντρο την καρφίτσα και …διαλέξτε το σημείο που θα τοποθετήσετε να νέα σας κάδρα!..


Να είστε σίγουρες πως η γιαγιά θα ήταν περήφανη για σας, με το αποτέλεσμα!!!

Θυμηθείτε: Οι καρφίτσες είναι, όπως καταλαβαίνετε, διαθέσιμες να τις φορέσετε όποτε τις χρειαστείτε! Καλή επιτυχία!



Πηγή: mapleandmagnolia.com
to e-periodiko mas
1 Σχόλια

1 σχόλιο:

  1. Πολύ ωραία ιδέα Μαρινάκι μου.
    Τη βάζω στα άμεσα.
    Η γιαγιά βέβαια είμαι εγώ 😂😂
    αλλά δεν πειράζει.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram