Μόδα στην ...κορυφή!


Η εμφάνιση μιας γυναίκας, όπως όλοι γνωρίζουμε ξεκινά από τα μαλλιά.
Στις εβδομάδες μόδας του Παρισιού, του Μιλάνου και της Ν. Υόρκης, οι διασημότεροι κομμωτές του κόσμου, παρουσίασαν τις προτάσεις τους, που για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2014, ακολουθούν τη φυσική υφή των μαλλιών. 


Αν τα μαλλιά σας είναι ίσια (ή σας αρέσει να τα ισιώνετε) τότε θα βρείτε πολύ νεανικό και κοριτσίστικο το στυλ που παρουσιάστηκε στις πασαρέλες συνοδεύοντας τις κολλεξιόν των Donna Karan, Chloé, Ralph Lauren και Miu Miu, όπου τα καλά ισιωμένα ή φυσικά ίσια μαλλιά, είχαν την τιμητική τους. Άλλοτε πιασμένα σε αλογοουρά, άλλοτε με στέκες λεπτές, κοκκαλάκια ή και μαντήλια, έδωσαν το στίγμα για μια casual και δροσερή εμφάνιση.


Η φυσική ομορφιά,  τόσο στο μακιγιάζ (Balmain και Alexander Wang) όσο και στα μαλλιά κατ' επέκταση (Christopher Kane) είναι η νέα τάση, που όλες μας κάνει να νιώθουμε πιο άνετα με ό,τι μας χάρισε η φύση. Τα μαλλιά κυμματίζουν ελεύθερα ίσια ή σγουρά, ή απλά κυμματιστά, χωρίς κανενός είδους styling, εκτός ίσως από λίγο λάδι στα άκρα αν αυτό χρειάζεται. 


 Το μήκος τους εξαρτάται κυρίως από μας. Για όσες λατρεύουν τα μακριά μαλλιά τους, δεν έχουν παρά να προσέξουν την περιποίηση και την υγεία τους και να τα χαρούν, πειραματιζόμενες μεταξύ της αλογοουράς, της πλεξούδας ή του χαλαρού πιασίματος...


Για όσες όμως θέλουν να πειραματιστούν και στο μήκος, η νέα τάση "απαιτεί" όλο και κοντύτερα μαλλιά, με όγκο στην κορυφή και ελάχιστο έως καθόλου μήκος στη βάση του λαιμού.


Το διαχρονικό όπως αποδεικνύεται καρέ, είναι και φέτος ένα από τα top trends της άνοιξης και του καλοκαιριού και μάλιστα σε πολλές εκδοχές όπως ίσιο, ασύμμετρο, στη βάση του λαιμού, κοντό, με πυκνές φράτζες, άλλοτε στυλιζαρισμένο, άλλοτε ατημέλητο, με σκάλες, μπούκλες, βρεγμένο και κολλημένο προς τα πίσω, με αφέλειες. Πολλές οι επιλογές, ανάλογα με τη διάθεση και το γούστο μας.



 Το χρώμα τώρα, ξεκινά από τις φυσικές αποχρώσεις, για να καταλήξει στο αγαπημένο για τις ελληνίδες κόκκινο, στο τρισδιάστατο, στις έντονες χρωματιστές τούφες και στα παστέλ. Ναι δεν διαβάσατες λάθος και στα παστέλ, για όσες φυσικά το τολμήσουν.


to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram