Το μακιγιάζ της Άνοιξης


Όσες από μας έχουν παλέτα σκιών, θα παρατηρήσουν πως η σκιά που ήταν η λιγότερο εως καθόλου χρησιμοποιημένη, ήταν πάντα αυτή με το μπλε χρώμα. 
Όχι πια! 
Οι make - up artists πήραν το μπλε του ζαφειριού και της aqua marine, το τυρκουάζ και το μπλε του ουρανού και τα έκαναν πάλι επίκαιρα και must του ανοιξιάτικου και καλοκαιρινού μακιγιάζ, είτε ως φλας στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων, είτε με έντονο αδιαφανές χρώμα σε όλο το βλέφαρο. Το υπόλοιπο πρόσωπο, μένει "προσεκτικά" άβαφο, χωρίς έντονο ρουζ ή χρώμα στα χείλη. 
Δεν παύουν να υπάρχουν οι απαλές αποχρώσεις του ροζ ή του λιλά, τόσο στα βλέφαρα όσο και στα μάγουλα και τα χείλη, τώρα όμως παίρνουν μια ξεχωριστή διάσταση συνδυασμένα με μπλε navy μολύβι ματιών και γιατί όχι ασορτί μπλε βλεφαρίδες. 

Το γεωμετρικό μακιγιάζ βέβαια, ζητά το μαύρο eye liner, αλλά δοσμένο σε πιο artistic φόρμες. Όσο για το πορτοκαλί κραγιόν, συνοδεύει άψογα την μαυρισμένη καλοκαιρινή επιδερμίδα. 
Μια ενδιαφέρουσα πρόταση είσης είναι το επιμελώς άβαφο natural λουκ, που είναι πολλές φορές και πιο ...ασφαλές.

Αυτές είναι οι προτάσεις των διασημοτέρων  make - up artists του κόσμου. Δεν έχετε παρά να πειραματιστείτε...
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram