Φτιάξτε μόνοι σας, χριστουγεννιάτικα στολίδια



Επειδή οι προετοιμασίες για τα Χριστούγεννα, ξεκινούν από το διάκοσμο, που κάνει το χώρο μας, γιορτινό χαρούμενο και ζεστό, φτιάξτε τα δικά σας στολίδια, από fimo, ένα απλό υλικό που μοιάζει αρκετά με την πλαστελίνη και πουλιέται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων από όλα τα καταστήματα που πωλούν είδη ζωγραφικής.



Επιστρατεύστε τη φαντασία σας, χρησιμοποιείστε και χρωματιστές κορδέλες, καμπανάκια και ό,τι άλλο θέλετε, ανακατέψτε χρώματα ή χρησιμοποιείστε κουπάτ ζαχαροπλαστικής για να δώσετε το σχήμα που θέλετε. Όταν τελειώσετε τη διαδικασία φροντίστε να κάνετε μια τρύπα με ένα ξυλάκι από σουβλάκι για μπορέσετε να τα κρεμάσετε και ψήστε τα στους 130 βαθμούς Κελσίου. Αν θέλετε αφού ψηθούν, τα ψεκάστε και με ένα βερνίκι για να γυαλίσουν!...

Δείτε πόσο όμορφα γίνονται!!!











Οι φωτογραφίες, οι πληροφορίες για τα υπέροχα αυτά στολίδια καθώς και η κατασκευή, είναι της φίλης μας Ειρήνης Μητούδη Interior Designer - Διακοσμήτρια - Μελέτη - Επίβλεψη (επαγγελματικών χώρων, κατοικιών, καταστημάτων).



to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram