Ανακυκλώστε τα πάντα!...


Φτιάξτε κοσμήματα από πλαστικά μπουκάλια!


Τη στιγμή που πάτε να πετάξετε ένα πλαστικό μπουκάλι αναψυκτικού, σκέφτεστε ότι δεν χρησιμεύει σε τίποτα άλλο; Λάθος! 
Χρησιμοποιώντας τα άδεια μπουκάλια, χάντρες, ντίζα για κοσμήματα, καρφίτσα, εποξική κόλλα, ύφασμα μπορείτε να κάνετε μοναδικά κοσμήματα. 

Ρίξτε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν και θα εντυπωσιαστείτε!...







Αν σας άρεσαν όσα είδατε και θέλετε να δοκιμάσετε κι εσείς την κατασκευή τους, ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες:

Κόβουμε τους πάτους από τα πλαστικά μπουκάλια σε σχήμα λουλουδιού και καίμε τις άκρες του.

Κάνουμε με ένα σουβλί 2 τρύπες στο κέντρο για να περάσουμε με τη βοήθεια της ντίζας, τις χάντρες και στο τέλος κολλάμε από πίσω με την κόλλα την καρφίτσα.

Ανακυκλώστε τα πάντα!!! Ακόμα και από τα σκουπίδια μπορούμε να φτιάξουμε πραγματικά αριστουργήματα, αρκεί να διαθέσουμε λίγο χρόνο, πολύ μεράκι και μπόλικη φαντασία.

Για τα παραπάνω κομψοτεχνήματα χρησιμοποιήθηκαν ένα πλαστικό μπουκάλι νερού, ένα μπουκάλι αναψυκτικού σπράιτ και ένα μπουκάλι άζαξ.

Τις φωτογραφίες και τις συμβουλές κατασκευής, μας τις έδωσε η καλή μας φίλη Ειρήνη Μητούδη Interior Designer - Διακοσμήτρια - Μελέτη - Επίβλεψη (επαγγελματικών χώρων, κατοικιών, καταστημάτων)


to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram