Ένα σκυλάκι με ...καρδιά!!



Πριν ενάμισι χρόνο ήρθε στον κόσμο, το τσιουάουα που βλέπετε στη φωτογραφία και ο ιδιοκτήτης του  Emiko Sakurada, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του!

Το κουτάβι γεννήθηκε με  ένα μοτίβο καρδιάς στο λευκό τρίχωμά του, κάτι τελείως ασυνήθιστο και εντελώς μοναδικό.  Ο ίδιος ασχολείται αρκετά χρόνια με τα σκυλιά έχοντας στην κατοχή του πολλά και από άλλες ράτσες. "Ποτέ όμως μέχρι σήμερα, δεν είδα ξανά κάτι τέτοιο. Μια τόσο ξεκάθαρη καρδιά, πάνω στη γούνα του ζώου", λέει σχολιάζοντας το γεγονός.


Το ξεχωριστό αυτό τσιουάουα, γεννήθηκε στην πόλη Odate της Βόρειας Ιαπωνίας και ονομάστηκε «Heart-kun», κάνοντάς τον αμέσως διάσημο. 


Όταν μεγάλωσε το σκυλάκι ο  Emiko Sakurada αποφάσισε να το ζευγαρώσει. Στα γεννητούρια τον περίμενε μια καινούργια έκπληξη. Ο γιος του ξεχωριστού μπαμπά γεννήθηκε κι αυτός με το ίδιο μοτίβο στη γούνα του, επαληθεύοντας το ρητό "κατά μάνα κατά κύρη, κατά γιο και θυγατέρα" που λέει ο λαός μας.


Δεν είναι καταπληκτικό;

Πηγή: perierga.gr
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram