Γνωμικά.... (μέρος 4ο)




Μια ενδιαφέρουσα συλλογή από αποφθέγματα γνωστών και αγνώστων ανθρώπων...



Κάνοντας έναν άνθρωπο να χαμογελάσει, αλλάζεις τον κόσμο. Ίσως όχι όλο τον κόσμο, αλλά τον κόσμο του. Ξεκίνα με μικρά βήματα. Ξεκίνα τώρα!
......
Πάντα κάποιος θα είναι πιο όμορφος. Πάντα κάποιος θα είναι πιο έξυπνος. Πάντα κάποιος θα είναι νεότερος. Αλλά ποτέ κανείς δεν θα είναι, Εσύ.
......
Κάποιες φορές χρειάζεται να απομακρυνθείς από τον εαυτό σου, για να δεις τα πράγματα πιο καθαρά.
......
Μη λες ότι δεν έχεις αρκετό χρόνο. Έχεις ακριβώς τον ίδιο χρόνο που είχε η Μητέρα Τερέζα, ο Leonardo Da Vinci, o Thomas Jefferson και ο Albert Einstein.
......
Το να τα παρατάς και το να συνεχίζεις, είναι δύο εντελώς διαφορετικά πράγματα.
......
Πρόσεχε τις σκέψεις σου, γίνονται λέξεις. Πρόσεχε τις λέξεις σου, γίνονται έργα. Πρόσεχε τα έργα σου, γίνονται, συνήθειες. Πρόσεχε τις συνήθειες σου, γίνονται χαρακτήρας. Πρόσεχε το χαρακτήρα σου, γίνεται πεπρωμένο.
......
Μία σιωπηλή αγκαλιά, είναι σαν χίλιες λέξεις για μια δυστυχισμένη καρδιά.
......
Το να αφήνεις κάτι να φύγει, δεν σημαίνει ότι το ξεχνάς, αλλά ότι το θυμάσαι χωρίς φόβο.
......
Ο θάνατος αφήνει πόνο στην καρδιά, που δεν μπορεί κανένας να θεραπεύσει, ενώ η αγάπη, αφήνει αναμνήσεις που δεν μπορεί κανένας να κλέψει.
......
Καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής σου, η πιο δύσκολη επιλογή που θα χρειαστεί ποτέ να κάνεις, είναι να αποφασίσεις αν θα τα παρατήσεις ή αν θα επιμείνεις περισσότερο.
......

Συνεχίζεται...
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram