Π.ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ: ΑΣ ΞΑΝΑΧΤΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


“Αν αυτή είναι η Ελλάδα... Ας το διορθώσουμε "
 Όταν ο Λευτέρης Μιαούλης, μας πρότεινε να   παρακολουθήσουμε αυτό το βίντεο με την ομιλία του "υπεύθυνου για την ανάσταση" της Apple, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε ότι, αυτή η ομιλία που πραγματοποιήθηκε στο 11ο συνέδριο της ΕΕΔΕ, στη Θεσσαλονίκη στις 11/11/11, αφορά τον καθένα από μας είτε ως μονάδες, είτε ως σύνολα, είτε ως χώρα. Παρακολουθώντας κανείς το βίντεο, συνειδητοποιεί, πώς γίνεται το απλό, πολύπλοκο και το αντίστροφο, όταν οι συνθήκες αλλοιώνουν την σκέψη και τις πράξεις των ανθρώπων.

“Ας μην σβήσουμε το φως” λέει μεταξύ των άλλων στην ομιλία του ο κ. Οικονομίδης.
“Αν αυτή είναι η Ελλάδα …Ας το διορθώσουμε “
“Ίσως το να ξαναχτίσουμε τη χώρα μας να είναι απλό, αλλά το απλό είναι δυσκολότερο από το πολύπλοκο” είπε επικαλούμενος τα λόγια του Steve Jobs.
    Συνεχίζει λέγοντας ότι “όταν οι άνθρωποι αισθάνονται  σπουδαία  κάνουν  σπουδαία  πράγματα”…και καταλήγει σημειώνοντας ότι, ζούμε καθοριστικές στιγμές μέσα στην ένδοξη Ιστορία της Ελλάδας, που θα μπορούσαμε όμως να τις κάνουμε να φανεί αστείο… να τις βλέπει κάποτε η Ιστορία και να γελάει….
  Μακάρι, κ. Οικονομίδη θα πούμε εμείς. Μακάρι, να καταφέρουμε να μετατρέψουμε τον εφιάλτη σε ένα κακό όνειρο, που δεν θα θυμόμαστε σε λίγο καιρό…
Συγχαρητήρια  κύριε Οικονομίδη!  Ανθρώπους  σαν εσάς χρειάζεται ο τόπος μας  και ίσως... και η πολιτική μας.

http://kali-ellada.blogspot.com/2011/09/14.html
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram