Μια πρό(σ)κληση, μια έμπνευση...



Η αγαπημένη μου φίλη η Γιάννα από το syros2js, προ(σ)κάλεσε σε ένα παιχνίδι έμπνευσης και δημιουργίας, όλες τις blogger της blogoπαρέας, που στάθηκε πειρασμός!

Μια γραμμή, μια απλή γραμμούλα, που πιο πολύ θύμιζε τρίχα σγουρή, όπως έγραψε και η ίδια, έπρεπε να γίνει η αρχή μιας μικρής δημιουργίας, που να την περιέχει...

Αντίκρισα την παραπάνω εικόνα καθώς και τις δημιουργίες άλλων φίλων και εντυπωσιάστηκα από το αποτέλεσμα. Δεν σας κρύβω πως αναμετρηθήκαμε για αρκετή ώρα... την κοίταζα, με κοίταζε και τούμπαλιν! Πάνω που ήμουν έτοιμη να τα παρατήσω και να πω, άστο δεν είναι για μένα, μου ήρθε στο μυαλό το σχέδιο που έκανα ...καδράκι!!!

Αν θέλετε να προσπαθήσετε κι εσείς, δεν έχετε παρά να αντιγράψετε την εικόνα από εδώ και να φτιάξετε κάτι με οδηγό, τι άλλο, τη φαντασία!
Αν πάλι, θέλετε απλά να θαυμάσετε τις δημιουργίες που ήδη έχουν γίνει δεν έχετε παρά να πατήσετε εδώ.

Περιμένω όπως πάντα τη γνώμη σας...





Σημείωση: Το σχέδιο έγινε στη ζωγραφική του υπολογιστή.

to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram