Μια πρωτόγνωρη εμπειρία!



Όταν η Ζήνα από το Efzin Creations πρότεινε να λάβουμε μέρος στο Secret Bunny, δέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη αυθόρμητα σχεδόν, χωρίς να ξέρω τι ακριβώς ήταν το όλο "εγχείρημα". 
Εκείνη, μου εξήγησε πως θα έπρεπε να φτιάξω ένα χειροποίητο δωράκι για κάποια κοπέλα blogger και ότι θα λάμβανα και ένα δωράκι εγώ, από κάποια άλλη. Μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, το μόνο που γνώριζα, ήταν η φίλη (γιατί έτσι τη νιώθω από τότε) που θα της έφτιαχνα δωράκι. 
Τα "ζευγάρια" προέκυψαν από κλήρωση και η δική μου "Μυστική Κουνελίνα" που την έμαθα μόλις παρέλαβα το δώρο της, ήταν η Χριστίνα Μακρή από το Art Decoration & Crafting η οποία με το δώρο της με συγκίνησε!



Όταν άνοιξα αυτό το υπέροχο κουτί που βλέπετε, διαπίστωσα πως το δώρο δεν ήταν ένα, αλλά πολλά!!!


Για το λόγο αυτό και θα σας τα δείξω αναλυτικά.


Ξεκινώ, από τα χαριτωμένα κουνελάκια και το αυγό γεμάτο με καραμέλες, που με γλύκαναν όλες τις μέρες της νηστείας.


Συνεχίζω με το σημειωματάριο, που πήρε τη θέση του δίπλα στο lap top και θα οργανώσει τις δουλειές μου στο περιοδικό και την κάρτα με τις ευχές της Χριστίνας, που φυλάχτηκε μαζί με άλλα αναμνηστικά...


Το πανέμορφο χειροποίητο κολιέ, ήρθε να συμπληρώσει το σύνολο με την κομψότητα και χαρούμενα χρώματά του, που η Χριστίνα φρόντισε να είναι τα αγαπημένα μου!

Όλα πήραν τη θέση τους, στο χώρο και στην καρδιά μου και θέλω να ευχαριστήσω τόσο τη Ζήνα για την εμπειρία, όσο και τη Χριστίνα, που με τη γενναιοδωρία της και τη ζεστασιά της μου έκανε ένα ξεχωριστό δώρο, το "κουτί" και τη φιλία της!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ! Για μένα, ήταν μια πρωτόγνωρη, πολύτιμη εμπειρία!
Σας εύχομαι μέσα απ' την καρδιά μου, ό,τι καλύτερο για σας και τους αγαπημένους σας!




to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram