Μεταμορφώνοντας ...βάζα!



Όπως σας υποσχεθήκαμε, σας δίνουμε και άλλες ιδέες μεταμόρφωσης βάζων. Ξεχωριστές και με ελάχιστα χρήματα, δίνουν ένα εντυπωσιακό και εφάνταστο αποτέλεσμα...

Αν λοιπόν έχετε διάθεση για λίγη παραπάνω δουλειά, αυτά τα δυο βάζα, που ο τρόπος που φτιάχτηκαν είναι σαν το "αρνητικό - θετικό", θα σας ανταμείψουν για τον κόπο σας με το αισθητικό τους αποτέλεσμα.

Τα υλικά που θα χρειαστείτε είναι, κρυσταλιζέ κόλα, χρωματιστή ψιλή άμμος με γκλίτερ και χαρτοταινία.

Πώς θα τα φτιάξετε

Η διαδικασία, είναι ίδια με μόνη διαφορά, ότι στο μεν πράσινο βάζο, θα δουλέψετε στο εσωτερικό, στο δε πορτοκαλί θα δουλέψετε εξωτερικά.

Ας τα πάρουμε από την αρχή.



Πράσινο βάζο

Χρησιμοποιείστε ένα σφουγγάρι για να απλώσετε σε όλο το εσωτερικό του βάζου την κόλλα. Στη συνέχεια ρίχνετε την χρωματιστή άμμο, φροντίζοντας να πάει παντού και φροντίζοντας να μην αφήσετε κενά. Το αφήνετε να στεγνώσει καλά. Η κόλα θα γίνει διάφανη δίνοντας έμφαση στο χρώμα της άμμου που είναι κολλημένη πάνω της.

Πορτοκαλί βάζο

Εδώ, δουλεύετε στην εξωτερική επιφάνεια του δοχείου. Πάρτε τη χαρτοταινία και κολήστε τη στο ύψος που θέλετε να φτάσει η χρωματιστή άμμος. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε το σφουγγάρι, για να απλώσετε την κόλα. Ήρθε η ώρα να απλώσετε τη χρωματιστή άμμο. Θα ρίξετε αρκετή, έτσι ώστε να μην αφήσει κενά και θα περιμένετε υπομονετικά να στεγνώσει και να δώσει το ανάγλυφο αποτέλεσμα της φωτογραφίας.

Σημείωση: Όπως θα παρατηρήσατε το ένα από τα δύο βάζα είναι σαν αυτά της έτοιμης μαγιονέζας, οπότε αν έχετε, μην τα πετάξετε απλά μεταμορφόστε τα!




πηγή: thesweetestoccasion.com
to e-periodiko mas
0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πείτε μου τη γνώμη σας αφού πρώτα διαβάσετε την "Πολιτική Δημοσίευσης Σχολίων" του blog, που θα βρείτε στην κορυφή της πλαϊνής μπάρας, αν μπαίνετε από υπολογιστή ή κάτω από τη φόρμα σχολίων, αν μπαίνετε από smartphone ή tablet. Ευχαριστώ!

find "to e-periodiko mas" on instagram